AA Pegasa

Geboortedatum

07-05-2017

Geslacht

Merrie

Fokstatuut

Nog niet aangeboden voor de fokkerij

Origine

https://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=CvbVM7lnZE4=

Schofthoogte

+/-1,65m

Haarkleur

Schimmel

Beschrijving van het paard

Chique PRE merrieveulen – geboren 07/05/2017 – schimmel – dochter van Kampioen van het ras en halfzus van sub-kampioene van het ras op 3-jarige leeftijd

Een PRE veulen met veel potentieel. Zowel voor de ambitieuze dressuurruiter als voor een PRE fokker.Erg groot veulen voor haar leeftijd. Vader meet 1m68, moeder 1m60. Het ziet ernaar uit dat ze zeker de 1m65 zal halen.

AA Pegasa, Antwerp Andalusians

AA Pegasa, Antwerp Andalusians

Veulen werd gespeend tegen 8 maanden en loopt momenteel nog in een gemengd kuddeverband (d.w.z. paarden van verschillende leeftijden en geslacht). Verdere opfok bij ons is mogelijk na aankoop.

Een opportuniteit om dergelijk klasse veulen aan te schaffen aan een faire budgetprijs.

PRE paspoort mét genetische kleurcode analyse en inschrijving in CBC, alles conform.

AA Pegasa, Antwerp Andalusians

Wij werken officieel en alles wordt op factuur verkocht. Wij zijn een gepassioneerde PRE paarden fokkerij die kwaliteit boven kwantiteit in het vaandel draagt. Wij werken in harmonie met onze paarden en niet met spanning. Dat kan wel “spectaculair” uitzien die “spanning”, maar wij gaan voor ontspanning en natuurlijke bewegingen. Wij zoeken dan ook een nieuwe eigenaar voor onze fokproducten die onze passie mee deelt. Via onze fokproducten hopen we ook andere ruiters en fokkers aan een kwalitatief paard te helpen .. dat is onze beste reclame : een tevreden klant.

Bij interesse : Maak een afspraak voor bezoek via privé berichtje op facebook Annick Meurant of kijk op de facebookpagina van ANTWERP ANDALUSIANS of via mail : Annick@antwerp-andalusians.be

AA Pegasa, Antwerp Andalusians

Prijsniveau

Tussen 5000 en 7000 €

Eigenaar

Antwerp Andalusians
Antwerp Andalusians
0479/944.018
annick@antwerp-andalusians.be
www.antwerp-andalusians.be

Geplaatst in News, Paarden voor Verkoop.