Feria del Caballo Español #FeriaBelgica

Wij hebben het plezier u onze “2° Campeonato Centro Europeo del PRE” voor te stellen op 8 & 9 september 2018 aanstaande. Dit evenement is het hele weekend GRATIS toegankelijk! Op het programma van dit feestelijk weekend in teken van de Spaanse kleuren :

Selevia Hoeve
Het Kooike 2
4251 NE Werkendam
NEDERLAND

Ontdek het programma van de Feria 

Morfologische en functionele wedstrijd van de PRE

Tijdens deze wedstrijd worden deelnemende PRE hengsten, merries en ruinen uit België, Nederland, Duitsland, G.H. Luxemburg, Frankrijk en Spanje voor het oog van een groot publiek door een officiële Spaanse jury beoordeeld op uiterlijke schoonheid en bewegingskwaliteiten. Dit gebeurt zowel aan de hand als ook onder het zadel. De merries en jonge paarden zullen voorgesteld worden op zaterdag, de hengsten zullen mekaar het vuur aan de schenen leggen op zondag.

De inschrijvingen zijn momenteel nog niet geopend (zie de rubriek Concurso Morfologico of Inschrijvingen).

Vind hier de timing van de Morfologiewedstrijd.

Dressuurwedstrijd MCI-B

De Masters van het Iberische paard België organiseren een manche van hun competitie op zaterdag. Zowel PRE’s als Lusitano’s zullen strijd leveren in ofwel klassieke dressuurkleding of in traditionele kleding in specifieke dressuurproeven van jonge paarden tot Grand Prix. http://www.mcib-mip.eu

Timing dressuurwedstrijd MCI-B

Demo’s & shows

Verschillende demonstraties et shows zullen gegeven worden op zaterdagavond, dit zal groot en klein fascineren ! Een gratis bezoek kan niet ontbreken !

Klik hier voor meer info.

Strodorp

Een strodorp met Spaanse delicatessen in het hartje van het evenement. De bezoekers hebben de mogelijkheid om te flaneren tussen diverse standjes en te genieten van Spaanse specialiteiten. Daarnaast zullen ook enkele exposanten aanwezig zijn met typische Spaans paarden- en ruitermaterialen. Zij staan jou bij met raad en daad. Klik hier als jijzelf interesse hebt standhouder te zijn in ons Spaans dorp.

Kinderanimatie

Ook de kinderen zullen niet vergeten worden tijdens dit grote weekend, kinderanimatie zal aangeboden worden : springkasteel, miniatuurpaardjes, grimeren, …

Gratis inkom op het volledige evenement !

Meer dan 200 Iberische paarden worden voorgesteld.