Feria del Caballo Español #CCE2019

Wij hebben het plezier u onze “2° Campeonato Centro Europeo del PRE” voor te stellen op 30-31 augustus & 1 september 2019 aanstaande. Dit evenement is het hele weekend GRATIS toegankelijk! Op het programma van dit feestelijk weekend in teken van de Spaanse kleuren :

Selevia Hoeve
Het Kooike 2
4251 NE Werkendam
NEDERLAND

Ontdek het programma van de Feria (nog niet gekend)

Morfologische en functionele wedstrijd van de PRE

Tijdens deze wedstrijd worden deelnemende PRE hengsten, merries en ruinen uit België, Nederland, Duitsland, G.H. Luxemburg, Frankrijk en Spanje voor het oog van een groot publiek door een officiële Spaanse jury beoordeeld op uiterlijke schoonheid en bewegingskwaliteiten. Dit gebeurt zowel aan de hand als ook onder het zadel. De merries en jonge paarden zullen voorgesteld worden op zaterdag, de hengsten zullen mekaar het vuur aan de schenen leggen op zondag.

De inschrijvingen zijn momenteel nog niet geopend (zie de rubriek Concurso Morfologico of Inschrijvingen).

Vind hier de timing van de Morfologiewedstrijd. (nog niet gekend)

Dressuurwedstrijd MCI

De Masters van het Iberische paard België organiseren een manche van hun competitie op zaterdag. Zowel PRE’s als Lusitano’s zullen strijd leveren in ofwel klassieke dressuurkleding of in traditionele kleding in specifieke dressuurproeven van jonge paarden tot Grand Prix. http://www.mcib-mip.eu

Schrijf je nu in voor de MCI-wedstrijd! 

Timing dressuurwedstrijd MCI (nog niet gekend)

Working Equitation wedstrijd

De wedstrijd Working Equitation op zondag 1 september, de Pura Nobleza Cup wordt georganiseerd door Pura Nobleza en is volgens de regels van FITE. Zowel FITE als WAWE ruiters kunnen deelnemen. Informatie en inschrijven kan bij Danielle van Bokhoven, email: Info@puranobleza.com of via facebook..

Timing WE-wedstrijd (nog niet gekend)

Demo’s & shows

Verschillende demonstraties et shows zullen gegeven worden op zaterdagavond, dit zal groot en klein fascineren ! Een gratis bezoek kan niet ontbreken !

Klik hier voor meer info.

Strodorp

Een strodorp met Spaanse delicatessen in het hartje van het evenement. De bezoekers hebben de mogelijkheid om te flaneren tussen diverse standjes en te genieten van Spaanse specialiteiten. Daarnaast zullen ook enkele exposanten aanwezig zijn met typische Spaans paarden- en ruitermaterialen. Zij staan jou bij met raad en daad. Klik hier als jijzelf interesse hebt standhouder te zijn in ons Spaans dorp.

Gratis inkom op het volledige evenement !

Meer dan 200 Iberische paarden worden voorgesteld.