Júbilo de Capg

Date de naissance

14-06-2018

Sexe

Entier

Statut de reproducteur

Non admis à la reproduction

Origines

https://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=ZF1xkhnR8lE=

Taille

+/-1,55m-1,58m

Robe

Alezan

Description du cheval

Júbilo is een vrolijke, nieuwsgierige en dappere zoon van Gayo V en Marquesa VH geboren op 14 juni 2018. Hij is een combinatie van een geweldig karakter en een goede afstamming met o.a. namen zoals Carmelo II (Paco Marti) – Albero II (Lazo Diaz) – Judio VII (Yeguada Vilaire).

Jubilo de Capg, Capg-Horses, Foto: HippoPics

Marquesa VH, Gayo V en Jubilo de Capg, Capg-Horses, Foto: Cante Tinza Dreams

Júbilo’s vader Gayo V is een zachtaardige hengst die vooral recreatief gereden wordt en die samen met zijn merrie(s) zijn tijd doorbrengt in zijn weide. Hij heeft een meewerkend/-denkend karakter en is zeer sociaal naar mensen, maar ook naar andere paarden toe. 

Gayo V, Capg-Horses, Foto: Laurence Verheijen

Gayo V & zijn driejarige zoon Fénix de Capg, Capg-Horses, Foto: Ger van Beek Fotografie

Júbilo’s moeder Marquesa VH is een merrie die reeds verschillende prijzen heeft binnen gehaald tijdens Concoruso Morfologico’s in binnen- en buitenland: o.a. Mejor Producta Criada en Belgica in 2017 en Mejor Potra Criada en Belgica in 2016 en enkele malen goud in haar sectie. Marquesa heeft dit van geen vreemde, haar moeder Querida S zelf werd maar liefst 7x Campeona del Concurso en 3x Subcampeona del Concurso in binnen- en buitenland, net als 8x Mejor Movimientos (= beste beweging). Marquesa’s grootvader aan moeders zijde Judio VII behaalde zilver tijdens SICAB 2001 én 2003 en een 4’de plaats tijdens SICAB 2005 (SICAB = Wereldkampioenschap van de Concurso Morfologico) en Marquesa’s overgrootvader aan vaders zijde is de bekende hengst Albero II. Naast deze prachtige afstamming, heeft Marquesa een gouden karakter, geniet ze enorm van alle aandacht en is ze zeer relaxed in omgang, ook onder het zadel.

Marquesa VH, Capg-Horses, Foto: CPpictures

Marquesa VH op een Extreme Mountain Trail Park, slecht enkele maanden onder het zadel, Capg-Horses, Foto: Ger Van Beek Fotografie

Marquesa’s moeder Querida S, Yeguada Van Hove, Foto: ID Photos

Júbilo groeit op tussen andere paarden waar hij alle paardencommunicatie zal leren die hij in zijn latere leven nodig zal hebben. Momenteel staat hij in een kleine kudde van ruinen. Hij komt dagelijks in de hand en er wordt geregeld met hem gewandeld op straat en in het bos. Hij kent de paardentrailer en is zelfs al naar het Extreme Mountain Trail park in Bergeijk gegaan waar hij zich keurig gedroeg.

Jubilo de Capg, Capg-Horses, Foto: HippoPics

Jubilo de Capg, Capg-Horses @ Extreme Moutain Trail Park Tilburgs

Gayo V, Jubilo de Capg & Marquesa VH, Capg-Horses

Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren per mail of per facebook! 

Jubilo de Capg, Capg-Horses, Foto: Cante Tinza Dreams

Tranche de prix

Entre 3000 et 5000 €

Propriétaire

Capg-Horses
Caroline Goossens
+32 (0)494/85.64.34
Capg9@hotmail.com
www.facebook.com/CapgHorses

Posted in Chevaux à vendre, News.