Seni-Lleno I

Seni-Lleno I

Statut de reproducteur : APTO

Origines : Voir ici

Taille : APTO

Robe : Alezan


Description du cheval

ANTWERP ANDALUSIANS stelt u haar hengsten voor ter dekking :
SENI-LLENO I – voshengst – 1m60 – barok type – goede bewegingen, meewerkend mensgericht karakter – verzameling en hogere werk – bewezen – aanleg.
Seni-Lleno I is een PRE die goedgekeurd is voor de fokkerij (Apto). Zijn veulens worden ingeschreven in het PRE stamboek of in het SBS stamboek. Deze goudkleurige vosse hengst is 1m60 en werd geboren in 2003.

Seni-Lleno I, Antwerp Andalusians

Bloedlijn: Yeguada Militar / Terry / Escalera
Seni-Lleno I is een afstamming van Hortelano XIV. Deze grote hengst was reservepaard voor de Olympische Spelen in Sydney. De moeder van Seni-Lleno I werd goedgekeurd als Calificada.

Seni-Lleno I, Antwerp Andalusians

Seni-Lleno I heeft zeer ruime gangen. Hij heeft een barok type, met sterke beweging en verzameling. Zijn voorwaarts grijpend voorbeen en sterk achterbeen maken hem zeer geschikt voor de dressuursport. Dit wordt ook bevestigd in zijn uitgebreide palmares. Als zoon van Hortelano XIV, reservepaard voor OS in Sydney, maakt hij zijn origines waar. Zijn Piaffe is subliem, en veel aanleg voor verdere hoge school oefeningen. Bijzonder aandachtig en geconcentreerd paard in zijn werk met zijn ruiter. Licht te rijden op zit en gewichtshulpen en ook alle zijgangen aan de hand in stap en draf, t.e.m. Schoolhalt, Levade, vliegende galopwissels … Kortom een écht Ridderpaard met veel kwaliteiten, leergierigheid en « bewezen » aanleg. Ook bij niet-PRE merries drukt hij zijn stempel.

Palmares Morfologie: Functionaliteitskampioen, meervoudige kampioenstitels in morfologie, zowel in Spanje, Duitsland, Nederland en België.
  • 3de PRE hengstenkeuring Spanje
  • 1ste PRE hengstenkeuring in Nederland
  • 2de PRE hengstenkeuring in België
  • 1ste Züchtleistungsprüfung Duitsland van de 4-jarigen
Palmares Dressuur: Als 4-jarige plaatste hij zich als 5’de bij de FEI-proeven tussen de warmbloeden. Europese Selecties.
  • 5de CDN Flemalle Jonge paarden 2007 met 72%
  • Belgische Kampioen MCI 2009 FEI niveau 2
  • Selectie Europese finale MCI 2010
  • Verschillende ereplaatsen op vele wedstrijden op FEI niveau 0,1,2

Seni-Lleno I, Antwerp Andalusians, CM Kapellen 2007

Kleurvererving: Er is een kleur-analyse beschikbaar van de hengst. (Indien u van uw merrie eveneens een analyse heeft, dan kan u de percentages zien van mogelijke kleur van het veulen. Bij homozygote schimmelmerrie zal veulen steeds schimmel zijn. SENI-LLENO I vererft géén zwart, wel vos/bruin/isabel/palomino.

Indien u meer informatie wenst over deze uitzonderlijke hengst, of graag voor een afspraak maakt om Seni-Lleno te bezichtigen, kan u Contact  opnemen met Antwerp Andalusians.

Seni-Lleno I, Antwerp Andalusians

Tranche de prix : Entre 500 et 1000 €

Propriétaire : ANTWERP ANDALUSIANS Annick MEURANT

Numéro de téléphone : 0479/94.40.18

Adresse e-mail : annick@antwerp-andalusians.be

Site internet : http://www.antwerp-andalusians.be