VI Campeonato Centro Europeo del Caballo Español

Wij hebben het plezier u onze Campeonato #CCE2024 voor te stellen op 24 & 25 augustus 2024.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij deze unieke gelegenheid om de pracht van de Spaanse paarden te ervaren ongeacht uw niveau van interesse of ervaring. Dit evenement is het hele weekend GRATIS toegankelijk!

De Blauwe Zaal
Blauwezaalhoek 4
8310 Brugge
BELGIË

Ontdek het programma

 

Morfologiewedstrijd ANCCE

Ieder jaar organiseert ANCCE-Bélgica een morfolgie- en functionaliteitswedstrijd voor de Pura Raza Española. Dit is een wedstrijd waarbij de morfologie en de bewegingen van iedere deelnemer gequoteerd worden met daarnaast een groot Spaans feest. Het gaat over een internationale wedstrijd waarbij meerdere landen meedingen voor eeuwige roem en dus ook de mogelijkheid bestaat voor onze Belgische fokkers zich te meten met hun buitenlandse concurrenten. Meer info

 

Demo’s & shows

Leer van experts in de branche tijdens boeiende workshops en clinics, demonstraties. Ontmoet gelijkgestemde paardenliefhebbers, professionals en experts om ervaringen te delen en connecties te leggen in de paardenwereld van de PURA RAZA ESPANOLA.

Wij geven GRATIS 2 clinic’s weg in dit weekend! De namen van de bekende ruiters die de clinic’s geven worden later nog medegedeeld. Meer info hieromtrent volgt nog!

Hou alvast onze FB en INSTA in de gaten! 

 

Stands

Verken een uitgebreid aanbod van producten en diensten, van innovatieve uitrusting tot exclusieve paardenaccessoires bij onze standhouders. Geniet naast onze prachtige PRE paarden van de gezellige sfeer met tal van smaakvolle lekkernijen.

Reserveer de datum in uw agenda en bereid u voor op een dag vol fascinatie en passie voor paarden, voor onze SPAANSE paarden.

 

Gratis inkom op het volledige evenement !