Deelnemen als fokker of als standhouder?

Je bent een fokker van Pura Raza Española’s of een standhouder en je wenst meer te weten te komen over de mogelijkheden voor een stand op onze Campeonato?
Wij geven je de mogelijkheid hiertoe …
  • als standhouder: mogelijkheid om materiaal ter plekke te verkopen, promotie, informatie, …
  • als fokker: geen verkoop van materialen, enkel promotie en informatie omtrent de fokkerij

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info via Info@ancce-belgica.be.

 

Algemene info

Wil je naast standhouder genieten van een allround portie publiciteit dan hebben we alvast enkele leuke opties voor je uitgewerkt. Je kan je brand vermelden in ons programmaboekje dat uitgedeeld wordt op het event, je kan mede een proefrubriek sponsoren van de morfologie- en functionaliteitswedstrijd en/of je tijdens het gehele weekend in ‘the picture’ zetten. Allemaal mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten!

 

Grondplan voor de standhouders

xxx | Binnenkort meer info

 

Prijs Standhouders

 

OPGELET! Niet enkel leden van ANCCE-Bélgica kunnen gebruik maken van een voordeeltarief, maar ook de leden van de Vereniging van het Spaanse Paard Nederland!

Hoe deelnemen?

Wil je graag deelnemen aan onze Campeonato?

Praktisch

Betaling

De betaling van alle facturen dient te gebeuren vóór 18 augustus 2024, anders wordt er geen toegang voor de opbouw gegeven.

Opbouw en afbraak

Opbouw op vrijdag 23 Augustus 2024.
Bij aankomst, voordat men de stand opbouwt, dient iedere standhouder zich te melden aan het secretariaat om te vragen waar de standplaats is.
Afbraak op zondag 25 Augustus 2024 minstens 1u na de laatste prijsuitreiking.

Elektriciteit

Er is elektriciteit voorzien, maar u dient zelf een verlengkabel mee te nemen.
De organisatie behoudt zich het recht om alles wat niet overeenkomst met het benodigde vermogen los te koppelen.

Diefstal, schade

ANCCE-Bélgica doet zijn uiterste best om het evenement veilig te houden, toch is de exposant zelf verantwoordelijk voor het toezicht van zijn eigen stand. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, schade aan apparatuur of andere van waarde van de exposant. De laatstgenoemde verklaart ook dat hij een verzekering heeft afgesloten voor dergelijke voorvallen.