Masterclass Rafael Soto

Beste eigenaars, fokkers en liefhebbers van de Pura Raza Española,

Zoals inmiddels bij velen bekend, organiseren wij tijdens het weekend van 7, 8 en 9 september het allereerste Centraal-Europees Kampioenschap voor ons prachtige ras te Massenhoven (B). Naast het dagprogramma, de Morfolgie- en Functionaliteitswedstrijd, Dressuur (M.C.I.) en Working Equitation bieden we ook een avondprogramma waarin we niemand minder dan Rafael Soto mogen aankondigen die 4 Masterclasses zal geven in zowel Dressuur als Doma Vaquera.

Rafael heeft naam gemaakt door 3x op de Olympische spelen voor Spanje (met een P.R.E.) uit te komen, als hoofdtrainer en ruiter van de Koninklijke Rijschool te Jerez de la Frontera en als voormalig coach van de Spaanse dressuur-equipe. Zaterdagavond 8 september worden er 4 combinaties getraind in de hoofdpiste. Per les is 1 combinatie in de piste, de les duurt 30 minuten en de paarden dienen opgewarmd aan de les te beginnen. (Opwarmen kan in de andere binnenpiste.) Er is plaats voor 2 dressuurcombinaties en 2 Doma Vaquera combinaties.

Wilt u graag inschrijven ?

Dit zijn de vereisten voor dressuur :
• Uw paard is een PRE;
• U rijdt minimum niveau Prix St. George;
• of U beheerst de oefeningen van dit niveau.
Dit zijn de vereisten voor Doma Vaquera:
• Uw paard is PRE;
• U beheerst de basis van Doma Vaquera.
Kostprijs masterclass : €100,00

Bent u nog niet op bovengenoemd niveau, maar wilt u toch graag een les van Rafael Soto ? Dat kan, op zondagvoormiddag 9/9 zijn er 4 plaatsen beschikbaar voor een privéles van 45 minuten. Kostprijs privéles zondag €150,00.

Uw inschrijving is definitief ná betaling van het lesgeld.

Inschrijven en inlichtingen kan op Nadia@ancce-belgica.be.

Tot binnenkort!

ANCCE-Bélgica & Nederlandse Vereniging van het Spaanse Paard