Masterclass Rafael Soto

Beste eigenaars, fokkers en liefhebbers van de Pura Raza Española,

Zoals inmiddels bij velen bekend, organiseren wij tijdens het weekend van 7, 8 en 9 september het allereerste Centraal-Europees Kampioenschap voor ons prachtige ras te Massenhoven (B). Naast het dagprogramma, de Morfolgie- en Functionaliteitswedstrijd, Dressuur (M.C.I.) en Working Equitation bieden we ook een avondprogramma waarin we niemand minder dan Rafael Soto mogen aankondigen die 4 Masterclasses zal geven in zowel Dressuur als Doma Vaquera.

Rafael heeft naam gemaakt door 3x op de Olympische spelen voor Spanje (met een P.R.E.) uit te komen, als hoofdtrainer en ruiter van de Koninklijke Rijschool te Jerez de la Frontera en als voormalig coach van de Spaanse dressuur-equipe. Zaterdagavond 8 september worden er 4 combinaties getraind in de hoofdpiste. Per les is 1 combinatie in de piste, de les duurt 30 minuten en de paarden dienen opgewarmd aan de les te beginnen. (Opwarmen kan in de andere binnenpiste.) Er is plaats voor 2 dressuurcombinaties en 2 Doma Vaquera combinaties.

Wilt u graag inschrijven ?

Dit zijn de vereisten voor dressuur :
• Uw paard is een PRE;
• U rijdt minimum niveau Prix St. George;
• of U beheerst de oefeningen van dit niveau.
Dit zijn de vereisten voor Doma Vaquera:
• Uw paard is PRE;
• U beheerst de basis van Doma Vaquera.
Kostprijs masterclass : €100,00

Bent u nog niet op bovengenoemd niveau, maar wilt u toch graag een les van Rafael Soto ? Dat kan, op zondagvoormiddag 9/9 zijn er 4 plaatsen beschikbaar voor een privéles van 45 minuten. Kostprijs privéles zondag €150,00.

Uw inschrijving is definitief ná betaling van het lesgeld.

Inschrijven en inlichtingen kan op Nadia@ancce-belgica.be.

Tot binnenkort!

ANCCE-Bélgica & Nederlandse Vereniging van het Spaanse Paard

Ledensamenkomst & Algemene Vergadering ANCCE-Bélgica

Onze jaarlijkse Ledensamenkomst & Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op zaterdag 15 februari om 12u te Kraainem. Hier zal de jaarrekening van 2019 overlopen worden, samen met de activiteiten die zullen volgen in 2019. Jouw aanwezigheid is sterk gewenst om ideeën met elkaar uit te kunnen wisselen om zo onze vereniging te kunnen laten groeien. Daarnaast kun je genieten van een drankje en enkele tapasproeverijen … Om er zeker van te zijn dat iedereen voldoende kan proeven, is het raadzaam om ons per e-mail op de hoogte te stellen via Info@ancce-belgica.be (voor 6 februari).

Meer informatie kun je vinden op volgende links:

Vergeet niet het lidgeld van 2020 te betalen voor de AV om deel te mogen nemen!

Adres: What’s Up?
Statieplaats 9
1950 Kraainem

Wij danken jullie alvast voor jullie medewerking.

Wij kijken al uit naar de 15’de …

het Bestuur

Aptitud Basica de Reproductores – Valorisatie PRE’s 2020

Valorsation bannerANCCE heeft inmiddels de datum van zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 bevestigd voor de premiekeuring/APTO-keuring. Bij deze “Aptitud basica de reproductores” worden diverse jonge PRE’s (vanaf 3 jaar) gekeurd ter goedkeuring voor de fokkerij. Tijdens deze keuring wordt het paard op diverse punten beoordeeld of hij/zij voldoet aan de geldende rasstandaard. Dit jaar zullen beide APTO-keuringen georganiseerd worden op twee verschillende locaties in het land, deze worden op een later tijdstip met de deelnemers gecommuniceerd. Omdat de voorbereiding heel wat werk vergt, verzoeken wij iedereen zich zo spoedig mogelijk op te geven voor de premiekeuring. Opgegeven kan alvast per mail. De sluitingsdatum voor inschrijving is 4 september. Het deelnamebedrag zal €140 bedragen. Hou er rekening mee dat voor de APTO-keuring het paard in het bezit moet zijn van een “Carta de Titularidad” én dat het paard op uw naam bij het stamboek geregistreerd moet staan!

Locaties:

  • Zaterdag 3 oktober: Haras de Niaster, Hameau de Niaster 31, 4920 Aywaille (Liège)
  • Zondag 4 oktober: Stal Heidehof, Bloemstraat 4/1, 1840 Londerzeel (Vlaams-Brabant)

Meer informatie: APTO/APTA Keuring

Facebook

III Campeonato Centro Europeo del PRE #CCE2020

Bienvenida ! Het bestuur van ANCCE-Bélgica is verheugd u onze Campeonato Centro Europeo del PRE op 4 en 5 september te Bocholt, België voor te stellen . U wordt niet enkel getrakteerd op een dressuurwedstrijd met Iberische paarden, een Working Equitation-wedstrijd en een morfologiewedstrijd georganiseerd door de Vereniging van het Spaanse paard Nederland in samenwerking met ANCCE-Bélgica, maar tevens wordt er een heus Spaans dorp uit de grond gestampt met diverse standhouders, paardenmateriaal, verkoop producten, paardenfotografie, eetgelegenheden, enz. De kleinsten kunnen doorheen de dag genieten van kinderanimatie. Zaterdagavond en zondagmiddag wordt u een show aangeboden met Spaanse paarden en doorlopend zal u kunnen meepikken van een veulenverkoop en een presentatie van dekhengsten. Meer dan 50 Spaanse raspaarden zijn het ganse weekend te bezichtigen. Allen daarheen!

Meer info: Campeonato Centro Europeo del PRE

Vind onze Campeonato Centro Europeo del PRE op Facebook !