Yeguada de La Luz

Yeguada de La Luz

Verantwoordelijke : Alexandra Schneider

Adres : Place de Thirimont 8, 6500 Thirimont

Telefoonnummer : 0494/78.13.86

Website : www.yeguada-de-la-luz.com

E-mailadres : alex.hayat@hotmail.com

Beschrijving van de fokkerij

Voorstander van vrijheid en natuur, gepassioneerd door paarden sinds mijn jongste jaren…Ondanks dit alles, heb ik toch wat tijd nodig gehad om mijn weg te vinden. Het is pas enkele jaren geleden, in 2009 dat mijn droom tot vervulling kwam toen ik een kleine hippisch centrum kocht in Beaumont. Ik was toen 26 jaar, jong en onbezonnen…Even later kwam ik Obelisco tegen, een prachtige spaanse hengst. Hij leerde mij ook alles met hart en ziel en liet mij dansen op ongekende noten. Mijn talrijke reizen in het Zuiden van Spanje gaven mij de kans om tal van spaanse paarden te berijden. Veel tijd had ik niet nodig om te begrijpen en te beseffen dat dit nobel dier oneindige kwaliteiten had zoals comfort, zelfverzekerdheid, schoonheid, zachtheid en een vinnige intelligentie … het was liefde op het eerste gezicht!! Een onthulling!!

Flamenco, Yeguada de la Luz

Waarom die naam? Heel eenvoudig: ten eerste bezweek ik in 2011 onder de charmes van een zwarte PRE hengst , Luz VII genaamd. Hij gaf mij de motivatie om veulens te fokken en te zien groeien. Ten tweede ben ik helemaal weg van de Costa de la Luz in Spanje waar de natuur nog ongerept is en de dorpjes lekker authentiek.

Onze Paarden

Etalons:

Luz VII, Yeguada de la Luz

Lebrero SG, Yeguada de la Luz

Cataro JL, Yeguada de la Luz

  • Taranto de la Luz

Taranto de la Luz, Yeguada de la Luz

  • Superior SG II

Superior SG II, Yeguada de la Luz, APTO 2018

Juments:

  • Traviata JL

Traviata JL, Yeguada de la Luz, APTO 2017

Produits d’élevage: 

  • Calunia de la Luz (vendu)

Calunia de la Luz, Yeguada de la Luz

  • Esperanza de la Luz

Esperanza de la Luz, Yeguada de la Luz, APTO 2018

  • Suerte de la Luz (vendu)

Suerte de la Luz, Yeguada de la Luz


Leave a Reply