Campeonato Centro Europeo del PRE #CCE2021

Wij hebben het plezier u onze “III Campeonato Centro Europeo del PRE” voor te stellen op 4 & 5 september 2021. Dit evenement is het hele weekend GRATIS toegankelijk! Op het programma van dit feestelijk weekend in teken van de Spaanse kleuren :

Rijhal De Damburg
Eikenlaan 1
3950 Bocholt
BELGIË

Ontdek het programma van de Campeonato

Morfologische en functionele wedstrijd van de PRE

Tijdens deze wedstrijd worden deelnemende PRE hengsten, merries en ruinen uit België, Nederland, Duitsland, G.H. Luxemburg, Frankrijk en Spanje voor het oog van een groot publiek door een officiële Spaanse jury beoordeeld op uiterlijke schoonheid en bewegingskwaliteiten. Dit gebeurt zowel aan de hand als ook onder het zadel. De merries en jonge paarden zullen voorgesteld worden op zaterdag, de hengsten zullen mekaar het vuur aan de schenen leggen op zondag.

De inschrijvingen zijn momenteel nog niet geopend (zie de rubriek Concurso Morfologico of Inschrijvingen).

Vind hier de timing van de Morfologiewedstrijd.

Dressuurwedstrijd MCI

De Masters van het Iberische paard België organiseren een manche van hun competitie op zaterdag. Zowel PRE’s als Lusitano’s zullen strijd leveren in ofwel klassieke dressuurkleding of in traditionele kleding in specifieke dressuurproeven van jonge paarden tot Grand Prix. http://www.mcib-mip.eu

Timing dressuurwedstrijd MCI

Working Equitation wedstrijd

De wedstrijd Working Equitation op zondag 30 augustus wordt georganiseerd door Flanders Working Equitation. Informatie en inschrijven kan bij Flanders Working Equitation.

Timing WE-wedstrijd

Demo’s & shows

Verschillende demonstraties et shows zullen gegeven worden op zaterdagavond, dit zal groot en klein fascineren ! Een gratis bezoek kan niet ontbreken !

Klik hier voor meer info.

Strodorp

Een strodorp met Spaanse delicatessen in het hartje van het evenement. De bezoekers hebben de mogelijkheid om te flaneren tussen diverse standjes en te genieten van Spaanse specialiteiten. Daarnaast zullen ook enkele exposanten aanwezig zijn met typische Spaans paarden- en ruitermaterialen. Zij staan jou bij met raad en daad. Klik hier als jijzelf interesse hebt standhouder te zijn in ons Spaans dorp.

Gratis inkom op het volledige evenement !

Meer dan 200 Iberische paarden worden voorgesteld.