VI Campeonato Centro Europeo del Caballo Español

Wij hebben het plezier u onze Campeonato #CCE2024 voor te stellen op 24 & 25 augustus 2024. Dit evenement is het hele weekend GRATIS toegankelijk! Op het programma van dit feestelijk weekend in teken van de Spaanse kleuren :

De Blauwe Zaal
Blauwezaalhoek 4
8310 Brugge
BELGIË

Ontdek het programma

Morfologiewedstrijd ANCCE

Ieder jaar organiseert ANCCE-Bélgica een morfolgie- en functionaliteitswedstrijd voor de Pura Raza Española. Dit is een wedstrijd waarbij de morfologie en de bewegingen van iedere deelnemer gequoteerd worden met daarnaast een groot Spaans feest. Het gaat over een internationale wedstrijd waarbij meerdere landen meedingen voor eeuwige roem en dus ook de mogelijkheid bestaat voor onze Belgische fokkers zich te meten met hun buitenlandse concurrenten. Meer info

Demo’s & shows

Verschillende demonstraties et shows zullen gegeven worden op zaterdagavond, dit zal groot en klein fascineren ! Een gratis bezoek kan niet ontbreken !

Stands

Een strodorp met Spaanse delicatessen in het hartje van het evenement. De bezoekers hebben de mogelijkheid om te flaneren tussen diverse standjes en te genieten van Spaanse specialiteiten. Daarnaast zullen ook enkele exposanten aanwezig zijn met typische Spaans paarden- en ruitermaterialen. Zij staan jou bij met raad en daad. Klik hier als jijzelf interesse hebt standhouder te zijn in ons Spaans dorp.

Gratis inkom op het volledige evenement !