Sponsoring

Wat zou onze Campeonato del Pura Raza Española zijn zonder sponsoren? Mede dankzij onze sponsors kunnen wij elk jaar onze prachtige Campeonato organiseren die gratis toegankelijk zijn voor alle paarden liefhebbers. Hieronder de lijst van onze partners van de voorgaande jaren. Wij bieden onze sponsors diverse mogelijkheden om PR activiteiten te ontplooien, een eigen spandoek hangen langs de hoofdpiste, een advertentie in het programmaboekje, etc. All “tailor-made”! Ook het VIP-terras dat in een gezellige open ambiance voor business-2-business activiteiten staat ter beschikking van onze sponsors. Dit alles is voor kleine en grote bedrijven en instellingen, maar ook voor liefhebbers die ons een beetje extra willen steunen.

Jouw zichtbaarheid op onze Campeonato

Een advertentie in het programmaboekje

Tijdens onze Campeonato is er een programmaboekje te koop. Dit magazine is gedrukt in kleur omvat niet alleen het programma van de paardenshow, aanwezige animatie, de timing van de wedstrijden, de gegevens van alle fokkers, maar ook artikelen gewijd aan de Pura Raza Española.
Voor de advertentietarieven klik hier.
Sluitingsdatum voor aanlevering van het advertentie materiaal of wijzigingen: 1 juni! 

Een stand op de Campeonato?

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een stand.

Een spandoek in de hoofdpiste?

Leden Niet-leden
Jouw eigen spandoek in de hoofdpiste €75 €150

OPGELET! Niet enkel leden van ANCCE-Bélgica kunnen gebruik maken van een voordeeltarief, maar ook de leden van de Vereniging van het Spaanse Paard Nederland!

Voor de winnaars voorzien we prijzen in natura

Voorbeelden van deze prijzen in natura zijn bv: voeding, zadeldekjes, poetsproducten, waardebonnen, bloemen, cava, … . Hierbij wordt u vermeldt bij de prijsuitreiking en vermelding in de brochure.

Uw logo hier? Neem contact met ons op!

Wilt u sponsor worden of weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier of download hier ons sponsorpakket.

Met veelt trots presenteren wij onze partners 2021: