Zona Privado

De “Zona Privado” is een afgeschermd deel van de website van LG ANCCE (www.lgancce.com) en biedt toegang voor fokkers.

Toegang tot de Zona Privado

1. Ga naar de website van LG PRE ANCCE (SpaansEngels)

2. Ga naar de rubriek “ACCESO GANADEROS” of “ACCES FOR BREEDERS” aan de linkerkant van de pagina.

3. Vul jouw Fokkerscode in bij “USUARIO” of “USER/LOGIN” en vervolgens jouw wachtwoord achter “CONTRASEÑA” of “PASSWORD”.

Als je je paswoord bent vergeten, klik dan op “FORGOT YOUR PASSWORD?” Een e-amil wordt automatisch naar jouw e-mailadres verstuurd (die je opgegeven hebt bij jouw aanvraag van de fokkerscode). Ga naar jouw mailbox en open de e-mail. Plaats het doorgestuurd wachtwoord naast “CONTRASEÑA” of “PASSWORD”. Dan word je doorverwezen naar een pagina waar men vraagt om een nieuw wachtwoord op te geven alvorens verder te kunnen gaan. Hou dit nieuwe paswoord goed bij!

Functionaliteiten van de Zona Privado

  • Wijzen van het paswoord: Als je voor de eerste keer jouw “Zona Privado” bezoekt, zul je zien dat je een nieuw paswoord dient door te geven. Het volstaat om jouw van ANCCE verkregen paswoord (old password) en dan jouw eigen paswoord (naar keuze, minsten 8 karakters) in te vullen.

  • Gegevens van jouw fokkerij en brandmerk: Hier kan je jouw eigen gegevens bekijken en bewerken.

  • Paardenbestand: Hier vind je een overzicht van jouw paardenbestand.

  • Foto’s van jouw paarden: Als je graag foto’s van jouw paard(en) bij zijn pedigree wenst te plaatsen, gaat dat via de Zona Privado.

  • Inteeltpercentage: Hier kun je het inteeltpercentage van elk paard op de stoeterij berekenen. Fokkers kunnen ook deze factor berekenen voor eventueel nageslacht van de paarden op de stoeterij of elke andere PRE. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om de inteeltindex te berekenen voor al jouw paarden in 1 klik. Bovendien kan je de gemiddelde inteeltwaarde van jouw stoeterij berekenen. Daarnaast kun je in 1 klik ook het inteeltpercentage van het nageslacht berekenen van 1 paard in jouw bezit met alle andere PRE’s opgenomen op jouw naam.

  • Dekbewijs (digitaal): Deze functie biedt de mogelijkheid aan om dekbewijzen zelf aan te maken en af te drukken (gratis). Naast de naam van de hengst, kan je ook de naam van de merrie aanvullen, en het certificaat afdrukken of opslaan op jouw computer wat het eenvoudiger maakt om het aan de eigenaar van de merrie te bezorgen. Om te beginnen volg je de volgende stappen die je hier vindt.

  • Verwijderen van paarden wegens verkoop: Je kan een paard rechtstreeks vanuit jouw persoonlijke account in de Zona Privado verwijderen als gevolg van verkoop. Dit is een handige manier waardoor je een paard heel snel een eenvoudig kunt “uitschrijven”. Het enige wat je moet doen is het paard dat verkocht is, aan te duiden en op de knop te klikken.