Mosquero

Twee keer per jaar verschijnt ons prachtige magazine “Mosquero”, uitgegeven door ANCCE-Bélgica, in twee talen (Nederlands/Frans) en volledig in full colour. Het tijdschrift wordt per post verstuurd naar al onze leden. Dit is een sfeervol en vrolijk blad volop informatie met betrekking tot onze geliefde Spaanse paarden én onze leden. Het bevat artikels gewijd aan o.a. de fokkerij in Spanje, de geschiedenis van de bekende bloedlijnen, reportages over onze Belgische fokkers, ruiters, trainers en beroemde PRE’s … Het magazine is een must voor iedereen die alles te weten willen komen over de Pura Raza Española. En natuurlijk is het blad een prachtig medium om bijvoorbeeld jouw fokkerij of bedrijf in te promoten. Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor adverteren.

Naar jaarlijkse gewoonte zal samen met de beurzen (Flanders Horse Expo, Wallonie Equestre Event) en de Feria Caballo Español, onze Mosquero te verkrijgen zijn. Deze zal te koop worden aangeboden tegen de democratische prijs van 5€.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende edities met de links naar de bedrijven die een advertentie hebben geplaatst in een of meerdere Mosquero’s. Dit is een dienst aangeboden door ANCCE-Bélgica voor de adverteerders. Dus op zoek naar de website van een van onze adverteerders? Die vind je hier. Wenst u zelf ook een reclame te plaatsen in onze magazine? Klik hier

Mosquero n°1

Mosquero n°1 – Augustus 2015

Mosquero n°2 – Maart 2016

Mosquero n°3 – Augustus 2016

Mosquero n°4 – Maart 2017

Mosquero n°5 – Augustus 2017

Abonneren

Wens je zelf ook onze magazine te ontvangen? Geen probleem!

  1. Eerste mogelijkheid: abonnement Mosquero + lidmaatschap ANCCE-Bélgica -> Word lid!
  2. Tweede mogelijkheid: abonnement Mosquero -> Meer info

Adverteren

Wens je jouw bedrijf te promoten in dit prachtige magazine? Klik hier voor meer info.

Teksten voor de Mosquero

Wij zijn steeds op zoek naar interessante teksten voor de Mosquero. Voel je je aangesproken om in jouw pen te kruipen en een artikeltje te schrijven? Dit kunnen eigen belevenissen zijn, interviews, artikelen welke interessant zijn voor (PRE) paardenmensen. Heb je een idee voor een interssant onderwerp en/of wil je jouw kennis over de PRE delen? Voel je vrij om ons een e-mail te sturen.