Mosquero

Twee keer per jaar verschijnt ons prachtige magazine “Mosquero”, uitgegeven door ANCCE-Bélgica, in twee talen (Nederlands/Frans) en volledig in full colour. Het tijdschrift wordt per post verstuurd naar al onze leden. Dit is een sfeervol en vrolijk blad volop informatie met betrekking tot onze geliefde Spaanse paarden én onze leden. Het bevat artikels gewijd aan o.a. de fokkerij in Spanje, de geschiedenis van de bekende bloedlijnen, reportages over onze Belgische fokkers, ruiters, trainers en beroemde PRE’s … Het magazine is een must voor iedereen die alles te weten willen komen over de Pura Raza Española. En natuurlijk is het blad een prachtig medium om bijvoorbeeld jouw fokkerij of bedrijf in te promoten. Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor adverteren.

Naar jaarlijkse gewoonte zal op verschillende evenementen waar wij aanwezig zijn, onze Mosquero te verkrijgen zijn. Deze zal te koop worden aangeboden tegen de democratische prijs van 5€.

Abonneren

Wens je zelf ook onze magazine te ontvangen? Geen probleem!

  1. Eerste mogelijkheid: abonnement Mosquero + lidmaatschap ANCCE-Bélgica -> Word lid!
  2. Tweede mogelijkheid: abonnement Mosquero -> Meer info

Adverteren

Wens je jouw bedrijf te promoten in dit prachtige magazine? Klik hier voor meer info.

Teksten voor de Mosquero

Wij zijn steeds op zoek naar interessante teksten voor de Mosquero. Voel je je aangesproken om in jouw pen te kruipen en een artikeltje te schrijven? Dit kunnen eigen belevenissen zijn, interviews, artikelen welke interessant zijn voor (PRE) paardenmensen. Heb je een idee voor een interssant onderwerp en/of wil je jouw kennis over de PRE delen? Voel je vrij om ons een e-mail te sturen.